طرز تهیه یک عیدی مجذوب کننده و دلچسب برای بچه ها!

به گزارش وبلاگ بازی، ترافل شکلاتی یکی از آن شرینی های توپی و خوشمزه و رویای عاشقان شکلات است. این ترافل شکلاتی تنها با 4 ماده تشکیل دهنده درست می گردد، درست کردن آن آسان و سریع است و بخاطر بافت لطیف به سرعت در دهان ذوب می گردد، در حالی که طعم آن بسیار دلپذیر است.

طرز تهیه یک عیدی مجذوب کننده و دلچسب برای بچه ها!

به گزارش بهترین ها؛ اگر ترافل ها را به چند شکل تزئین کنید و این شکل های متنوع را در کنار هم در یک جعبه قرار دهید، می توانید آن ها را به عنوان عیدی به بچه ها هدیه دهید.

ترفند ها

1. می توانید از شکلات با درصد 35 تا 75 درصد بهره ببرید. اگر از شکلات شیری استفاده می کنید، باید نسبت ها و دستور خاص آن را رعایت کنید، چون این نوع شکلات شیر بیشتری دارد و باید خامه کمتری به آن اضافه نمود.

2. فقط توجه کنید که از شکلات قالبی با کیفیت بهره ببرید. از شکلات چیپسی استفاده نکنید، چون آن ها غلظتشان نامشخص است و کیفیت شان به اندازه شکلات های قالبی نیست.

3. از قبل برنامه ریزی کنید و حتما زمان کافی برای یخچال بگذارید. شکلات فوق العاده روان خواهد شد و باید قبل از غلطاندن آن در مواد تزئینی، در یخچال بماند تا سفت گردد.

4. در صورت امکان موقع رول کردن شکلات، دستکش مناسب برای مواد غذایی بپوشید، شکلات به دستکش کمتر می چسبد تا دست برهنه.

ایده هایی برای تزئین ترافل شکلاتی

می توانید هر یک از ترافل ها را در یکی از این ها بزنید تا ترافل هایی با ظاهر متفاوت داشته باشید.

پودر کاکائو: پودر کاکائوی شیرین نشده یا شیرین شده هر دو خوب هستند.

پودر نارگیل: پودر نارگیل یا نارگیلی که خیلی ریز رنده شده، طعم نارگیلی خوشمزه ای به ترافل شما می دهد.

قند های رنگی: هر یک از شکل های مورد علاقه تان اعم از قلب، ستاره و یا شکل های دیگر را که دوست دارید، می توانید بهره ببرید.

پودر رنگی غذا: در این مورد توصیه و تاکید من بر استفاده از پودر چغندر قند (پودر لبو) است. بهتر است از این نوع رنگ صورتی زیبا و طبیعی که از بابت سالم بودن آن خیالتان راحت است، بهره ببرید تا ترافل شما زیباتر از همواره باشد.

شکر دانه درشت: اگر بخواهید طعم شیرینی داشته باشد می توانید از شکر دانه درشت رنگی بهره ببرید.

شکلات ریز خرد شده: شما می توانید شکلات را در غذاساز خرد کنید. بعلاوه آن را با رنده ریز کنید.

شکلات ذوب شده: اگر می خواهید از این روش بهره ببرید، ترافل شکلاتی باید خوب سرد شده باشد تا بتوان به راحتی آن را در شکلات ذوب شده غلتاند.

شکلات های تزئینی: این شکلات ها که به شکل های مختلف وجود دارند، ظاهر تمام شکلاتی و دانه ای به ترافل می دهند.

آجیل خرد شده: بادام، گردو، پسته، فندق، بادام زمینی یا بادام هندی، همگی برای یک تزئین آجیلی خوب هستند. می توانید به صورت خام یا برشته از آن ها بهره ببرید.

توت های فریز شده و خرد شده در غذاساز: توت فرنگی، بلوبری یا انواع تمشک گزینه های خوبی هستند. توت فرنگی رنگ قرمز یا صورتی دارد که آن را در تصویر می بینید. اگر بخواهید که ترافل شما به اندازه زیادی از این میوه های یخ زده روی خود داشته باشد، می توانید ترافل را در کمی آب بزنید و دوباره در میوه های خرد شده بغلتانید.

مواد لازم

شکلات نیمه شیرین: 225 گرم

خامه چرب: 1/2 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری

اسانس وانیل: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

1. شکلات را در یک کاسه شیشه ای مقاوم به گرما قرار دهید.

2. خامه را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت میانه به بالا گرم کنید. فقط در حدی که گرم باشد نه اینکه قل بزند. دقت کنید اگر قصد دارید از شکلات شیری بهره ببرید، از 1/3 پیمانه خامه و 225 گرم شکلات شیری بهره ببرید.

3. خامه داغ را روی شکلات داخل کاسه بریزید.

4. وانیل را اضافه کنید و مخلوط را بهم بزنید تا زمانی که شکلات ذوب گردد.

ترفند: اگر هنوز مقداری شکلات ذوب نشده وجود دارد، آن را در مایکروفر روی قدرت 50% به مدت 20 ثانیه گرم کنید با افزایش حرارت آن را به هم بزنید تا ذوب گردد و یکدست گردد.

5. مخلوط را به مدت 2 تا 3 ساعت خنک کنید تا سفت گردد.

6. مخلوط را به صورت 1 قاشق غذاخوری برای هر ترافل بردارید (می توانید از اسکوپ کلوچه بهره ببرید) و آن را به یک سینی مخصوص کوکی که کف آن کاغذ مخصوص فر گذاشته اید، انتقال دهید.

7. این تکه ها را به صورت توپ رول کنید (ترجیحا از دستکش مناسب غذا بهره ببرید تا کمتر به دست بچسبد).

8. تزئین انتخابی خود را داخل کاسه ای کوچک که دیواره کوتاهی داشته باشد بریزید سپس ترافل شکلاتی را به صورت کامل در آن بغلتانید.

9. ترافل ها را در یخچال نگهداری کنید.

نحوه ذخیره و مدت زمان نگهداری ترافل خانگی

آن ها را در یخچال بگذارید. آن ها تا 2 هفته خوب هستد (فقط توجه کنید که بعضی از مواد تزئینی آن ها ممکن است پس از بیرون آوردن از یخچال ذوب شوند، مثل کاکائو یا میوه پودر شده). شما می توانید بلافاصله پس از خارج کردن از یخچال ترافل ها را مصرف کنید یا بگذارید کمی بیرون بمانند تا نرمتر شوند. به این منظور به مدت 20 دقیقه بگذارید در جای خنکی از اتاق بمانند.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه یک عیدی مجذوب کننده و دلچسب برای بچه ها!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک عیدی مجذوب کننده و دلچسب برای بچه ها!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید