طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی ها
به گزارش وبلاگ بازی، دسرها حسن ختام یک میز پذیرایی زیبا هستند؛ درست مثل آخرین نت یک قطعه موسیقی می نشینند روی تمام زحمت هایی که برای کل آن قطعه کشیده اید و طعمی خوش را به یادگار می گذارند. برای اینکه بتوانید آخرین بخش میز پذیرایی تان را به برترین شکل ممکن دربیاورید، با این مقاله همراه شوید تا دستور درست کردن چهار دسر خوشمزه را یاد بگیرید.
1- چیز کیک شکلاتی یخچالی
برای درست کردن چیز کیک شکلاتی، همان طور که از اسمش پیداست به فر احتیاجی ندارید و از پخت و پز خبری نیست. کافی است مواد زیر را تهیه کنید:
- پنیر خامه ای یا ماسکار پونه یک و نیم پیمانه
- شکلات چیپس شده یک و نیم پیمانه
- کره نرم یک چهارم پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- خامه یخ زده قنادی 150 گرم
تا اینجای کار این موارد را تهیه کنید و در عین حال حواستان به بخش بیسکویتی چیز کیک هم باشد که به مواد زیر احتیاج دارد:
یک سوم پیمانه شکر، نصف پیمانه کره آب شده/ دو پیمانه بیسکویت پودر شد(می توانید از بیسکویت های کم شیرین مثل پتی بور بهره ببرید)
در مرحله اول بیسکویت را داخل یک کیسه بریزید و با گوشت کوب یا وردنه روی آن بزنید تا خوب پودر گردد. اگر میکسر دارید، بیسکویت ها را داخل میکسر بریزید. بعد شکر و کره آب شده را به بیسکویت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یک دستی تهیه گردد. این مخلوط را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و قسمت دیواره و کف آن را بپوشانید. این ترکیب را داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. معمولا بعد از یک ساعت آماده خواهد شد؛ اما اگر به زمان بیشتری احتیاج داشت، از آن دریغ نکنید.
در مرحله بعدی اولین کاری که باید انجام دهید این است که پنیر خامه ای، کره و شکر را با استفاده از هم زن بزنید تا خمیر نرم و یکدستی تهیه گردد. تقریبا هم زمان با درست کردن این خمیر، شکلات چیپس شده را روی شعله ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا به خوبی آب گردد و گلوله گلوله نباشد. سپس آن را به خمیرتان اضافه کنید و مجددا با دور کند هم زن بزنید. آخرین مرحله، مرحله اضافه کردن خمیر قنادی به خمیرتان است. این مخلوط را هم خوب هم بزنید. ترکیب نهایی به دست آمده را داخل قالب بیسکویتی تان بریزید و سطح آن را استفاده از قاشق یا کار پهن صاف کنید. این ترکیب خوشمزه را برای حداقل 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد و سپس آن را با خامه یا میوه هایی که دوست دارید تزئین کنید. کیک شما آماده است.
2- پاناکوتای انبه
این روزها برای تهیه انواع دسر تمام مواد لازم که روزی پیدا کردنشان خیلی هم آسان نبود، مثل ژلاتین، به راحتی در دسترس است. علاوه بر این دسرهای آماده هم در بازار پیدا می شوند، دسرهایی مثل انواع پودینگ، کارامل های خوشمزه و تیرامیسو لذیذ. با وجود این لذت درست کردن برخی دسرها از پایه و اساس آنقدر زیاد است که نمی توان آن را در نظر نگرفت. یکی از این دسرها پاناکوتای انبه است که چون میوه تازه در آن به کار می رود، بسیار خوشمزه خواهد بود.
مواد لازم:
- دو عدد انبه میانه رسیده
- یک پیمانه شیر پر چرب تازه
- یک و یک چهارم پیمانه خامه کم چرب
- چهار قاشق چای خوری ژلاتین
- نصف پیمانه شکر
- و نصف قاشق چای خوری اسانس وانیل
برای درست کردن پاناکوتای انبه ژلاتین را در ظرفی حاوی آب گرم به مدت 10 دقیقه بخیسانید. همین طور ژلاتین خیس می خورد، انبه را خرد کنید و با استفاده از میکسر آن را به شکل یک مخلوط کاملا نرم و یکدست دربیاورید. سپس شکر، شیر و خامه را در یک قابلمه با هم ترکیب کنید و روی شعله بگذارید و هم بزنید. آنقدر هم زدن را ادامه دهید تا شکر کاملا حل گردد و یک مخلوط غلیظ به دست بیاید. در همین حین ظرف یا قابلمه حاوی ژلاتین را هم روی شعله بگذارید و هم بزنید تا کاملا حل گردد. حواستان به ترکیب خامه و شیر و شکر باشد؛ تا به محض جوش آمدن زیرش را خاموش کنید. حالا ژلاتین را به شیر و شکر اضافه کنید و هم بزنید. بعد چند دقیقه صبر کنید تا مخلوط کمی خنک گردد. حالا اسانس وانیل و انبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. این مخلوط را داخل ظرف های مورد نظرتان بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت پنج ساعت توی یخچال بگذارید. دسر شما آماده است.
3- ترکیب خوشمزه فالوده و ژله
فالوده هواداران خودش را دارد و ژله هم عشاق خودش را دارد؛ برای اینکه بتوانید دل هر دو گروه را در مهمانی هایتان به دست آورید و چشمشان را به تماشا یک دسر زیبا مهمان کنی، سراغ ژله فالوده بروید که درست کردنش هم خیلی آسان است.
مواد مورد احتیاج برای درست کردن این دسر خوشمزه شامل:
- پودر ژله (یک یا دو بسته)
- فالوده آماده (250 گرم الی نیم کیلو)
- آب جوش یک الی دو پیمانه
اگر این دسر را برای دو الی سه نفر تهیه می کنید از مقادیر نوشته شده اول بهره ببرید و اگر تعداد مهمان هایتان حدود سه الی شش نفر است، مقادیر دوم را تهیه کنید.
برای تهیه این دسر ابتدا پودر ژله و آب جوش را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا تمام پودر به خوبی حل گردد. سپس این ترکیب را به حال خودش بگذارید تا حرارتش را از دست دهد و خنک گردد. سپس مقداری ژله را داخل قالب ریخته و در یخچال قرار دهید؛ مراقب باشید ژله نباید کاملا خودش را بگیرد؛ بلکه حالتی بین مایع و جامد کافی است.سپس رشته های فالوده خیس را از آب جدا کنید و به همراه بقیه مایع ژله به قالب اضافه کنید. با استفاده از یک قاشق به فالوده های داخل ژله شکل بدهید و برای اینکه ظاهر ژله تان دارای پستی و بلندی نباشد، رشته های فالوده را از دیواره قالب دور کنید. این ترکیب را به مدت دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را به خوبی بگیرد. بعلاوه می توانید برای تماشا سایر دسر های مجلسی شیک و نحوه درست کردن آنها این مطلب را مطالعه کنید.
4- مافین عسل و سیب
برای تهیه این مافین خوشمزه به 300 گرم آرد، دو عدد سیب پوست کنده و خرد شده، 120 گرم کره آب شده، نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر، 50 گرم شیر، دو عدد تخم مرغ و 200 گرم عسل احتیاج دارید. فرقی ندارد تهیه عسل را چطور انجام دهید؛ اما بهتر است عسل طبیعی و ارگانیک خریداری کنید. برترین انواع عسل موارد تهیه شده از دل کوهستان هستند که به صورت ارگانیک تهیه می شوند. عسل چهار گیاه هم برای این دسر مناسب است.
برای تهیه مافین عسلی فر را روی درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. آرد و بیکینگ پودر را با سیب های خرد شده در ظرفی بریزید و هم بزنید تا مخلوط گردد. سپس کره آب شده و عسل را با هم ترکیب کنید و بعد شیر را اضافه کنید. در این مرحله می توانید مقداری پوست لیموی رنده شده هم اضافه کنید تا مافین عطر خوبی بگیرد. سپس تخم مرغ ها را به آرد، بیکینگ پودر و سیب اضافه کنید و بعد کره و عسل را به این ترکیب بیفزایید. این مخلوط را داخل قالب های مافین بریزید. (قالب را کاملا پر نکنید چون پف می نماید، تنها دو سوم قالب را پر کنید.) مافین را به مدت نیم ساعت در فر بپزید و سپس بیرون بیاورید و بگذارید خنک گردد. دسر شما آماده است.
منبع: فوت و فن