انواع سس برای سوخاری

به گزارش وبلاگ بازی، غذاهای سوخاری از جمله تردترین و البته خوشمزه ترین غذاهایی هستند که اغلب طرفداران زیادی دارند. مسلما غذاهای سوخاری طعم بسیار خوشمزه ای دارد اما هر چند که غذاهای سوخاری خوشمزه باشند، می توان با استفاده از سس طعم بهتری را تجربه کرد. انواع سس برای سوخاری وجود دارد که هر یک در لذیذ کردن طعم غذا مؤثر هستند. البته این مهم است که بدانید کدام نوع سس با چه نوع سوخاری ترکیب فوق العاده تری دارد.

انواع سس برای سوخاری

در تهیه سس تفاوت های ذائقه ای زیادی وجود دارد و این امر با توجه به منطقه جغرافیایی متفاوت خواهد بود. برای مثال سس سویا در کشورهای جنوب شرق آسیا بیشترین طرفدار را دارد و سس های تند در هند بیشتر تهیه و مصرف می شوند. در ادامه لیستی از خوشمزه ترین چاشنی هایی را در اختیار شما قرار می دهیم که هنگام سرو انواع سوخاری می توانید از آن ها استفاده کنید.

سس برای سوخاری

تعداد نفرات8 نفر
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان تهیه30 دقیقه
مقدار سختیکم

1. تانجی مایونز از انواع سس برای سوخاری

این نوع سس برای انواع سوخاری از جمله مرغ، فینگرفود و حتی سایر فست فودها ترکیب خوشمزه ای به نظر می رسد. برای تهیه سس تانجی مایونز باید طبق دستور زیر پیش برویم. با ما همراه باشید.

مواد اولیه سس تانجی مایونز

مواد اولیه برای تهیه سس تانجی به این صورت است:

مواد لازممقدار مورد نیاز
سرکه سیب1/4 فنجان
سس مایونز1/2 فنجان
سس کچاپ1/4 فنجان
سس سویا1 قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای1/2قاشق غذا خوری
خردل1/2 قاشق غذا خوری
پودر سیر1/4 قاشق غذا خوری
پودر پیاز1/4 قاشق غذا خوری
پودر دارچین1/4 قاشق غذا خوری
آب1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه سس تانجی مایونز

برای طرز تهیه سس برای مرغ سوخاری یا هر نوع سوخاری دیگری باید طبق مراحل زیر عمل کنید:

  • مرحله اول: در این مرحله آب و سرکه را با یکدیگر مخلوط کنید. حال سس سویا را به آن اضافه کنید.
  • مرحله دوم: در این مرحله شکر و خردل را به ترکیب اضافه کنید و تا حل شدن شکر مایع را هم بزنید.
  • مرحله سوم: سپس نوبت اضافه کردن تمامی چاشنی ها از جمله پودر سیر، پودر پیاز، دارچین و نمک و فلفل است. بعد از اینکه تمام مواد را خوب مخلوط کردید آن ها را درون ظرفی بریزید و روی حرارات قرار دهید تا ترکیب سس شروع به جوشیدن کند.
  • مرحله چهارم: به مدت یک دقیق صبر کنید تا مواد به جوش آید. حال می توانید مواد را از روی گاز بردارید تا کمی خنک گردد. بعد از سرد شدن نوبت اضافه کردن سس کچاپ و مایونز به ترکیب است. در نهایت سس به دست آمده را خوب مخلوط کنید. اجازه دهید چند ساعتی خوب مزه دار گردد و سپس از آن استفاده کنید.

2. سس عسل و خردل، ترکیبی بی نظیر برای انواع سوخاری

سس خردل و عسل یکی از انواع سس برای سوخاری است که طعم و مزه بی نظیری دارد. برای تهیه این سس به مواد اولیه خاصی نیاز نداریم. کافیست نگاهی به ادامه مطلب داشته باشیم تا با دستور تهیه این سس آشنا شویم.

مواد اولیه سس عسل و خردل

مواد اولیه سس عسل و خردل به شرح زیر است:

مواد لازممقدار مورد نیاز
خردل1/2 فنجان
عسل1/4 فنجان
سرکه انگور قرمز1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس عسل و خردل

برای تهیه سس خردل و عسل به عنوان یکی از انواع سس برای سوخاری باید به شیوه زیر عمل کنید:

  • مرحله اول: در این مرحله سرکه و خردل را با یکدیگر ترکیب کنید.
  • مرحله دوم: سپس نوبت اضافه کردن عسل است. بعد از اضافه کردن عسل، سس را به خوبی هم بزنید تا کاملاً یکدست گردد.
  • مرحله سوم: اگر احساس می کنید که سس شما غلیظ است، کافی است مقدار کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.

3. سس رنچ برای مرغ سوخاری

تمامی سس ها به دو شکل سرد و طبخ شده آماده می شوند. مزه انواع سس برای مرغ سوخاری از جمله سس رنچ به چاشنی هایی بر می گردد که در تهیه آن سس استفاده می گردد. در ادامه با ما همراه باشید تا آموزش آماده سازی سس رنچ که سس مخصوص مرغ سوخاری است را داشته باشیم.

مواد اولیه سس رنچ

مواد اولیه سس رنچ به شرح زیر است:

مواد لازممقدار مورد نیاز
خامه ترش1/2 فنجان
سس مایونز1 فنجان
جعفری خرد شده1/4 فنجان
پیازچه خرد شده1/4 فنجان
پودر پیاز1 قاشق غذا خوری
شوید تازه1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه سس رنچ

  • مرحله اول: در طرز تهیه این سس برای مرغ سوخاری یا سایر خوراکی های سوخاری شده، ابتدا باید سس مایونز و خامه ترش را با یکدیگر مخلوط نمایید.
  • مرحله دوم: در ادامه پودر پیاز و نمک را به مخلوط اضافه کنید. حال باید پیازچه را به سس اضافه نمایید. بهتر است پیازچه ها را ریز خرد کنید.
  • مرحله سوم: در این مرحله باید شویدهای تازه را به شکل ریز خرد کرده و به مایع سس اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: حالا سس شما آماده است. تنها کافی است به هر مقداری که نیاز دارید فلفل به آن بیافزایید. می توانید طعم سس را بچشید و با توجه به ذائقه خود مقدار نمک و فلفل را تعیین کنید.

4. سس پنیر مخصوص از انواع سس برای سوخاری

سس پنیر برای سرو و استفاده در کنار انواع غذاهای سوخاری شده، یک ترکیب فوق العاده است. برای طرز تهیه سس خوشمزه برای سوخاری باید به شکل زیر عمل کنید.

مواد اولیه سس پنیر

مواد اولیه سس پنیر به شرح زیر هستند. دقت داشته باشید که آماده کردن به مقدار کافی مواد اولیه به تناسب لازم، در تهیه بهترین سس پنیر کمک خواهد کرد. در صورتی که ترکیب این مواد با یکدیگر برهم بخورد، نتیجه کار چیزی نخواهد بود که انتظار آن را دارید.

مواد لازممقدار مورد نیاز
کره6 قاشق غذا خوری
سیر4 حبه میانه
آرد سفید6 قاشق غذاخوری
شیر4 پیمانه
خردل4 قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان2 پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه سس مخصوص پنیر

  • مرحله اول: در این مرحله کره را درون ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس پنیر مخصوص آماده گردد.
  • مرحله دوم: در ادامه حبه های سیر را با لبه قاشق به خوبی له و پوره کنید. سپس به همراه آرد به کره اضافه کنید. توجه داشته باشید که شعله زیاد نباشد، تا سیر بیش از مقدار سرخ نگردد و فقط خامی آرد گرفته گردد.
  • مرحله سوم: پس از آن که آرد را کمی تفت دادید، کم کم به طوری که آرد گلوله نگردد، شیر را به تابه اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: در آخر بعد از آنکه مایع سس جوشید می توانید نمک و فلفل و پنیر پارمزان را به مخلوط اضافه کنید. پخت سس را تا غلیظ شدن آن ادامه دهد.

همین طور پیشنهاد می کنیم که طرز تهیه سس قارچ و پنیر را نیز حتما دنبال کرده و این سس خوشمزه را در منزل آماده کنید.

5. سس قارچ و گوجه مخصوص غذاهای ترد سوخاری

یکی از خوشمزه ترین سس های مخصوص غذاهای سوخاری شده، سس گوجه است. در صورتی که تمایل داشته باشید. از سس های قرمز در کنار مواد سوخاری شده خود استفاده کنید، باید طبق دستورالعمل زیر پیش بروید.

مواد اولیه سس قارچ و گوجه

مواد اولیه سس قارچ و گوجه که یکی از انواع سس برای سوخاری است به شرح زیر است:

مواد لازممقدار مورد نیاز
گوجه500 گرم
سیر1 حبه
قارچ200 گرم
سبزی های معطر دلخواهبه مقدار لازم

طرز تهیه سس گوجه و قارچ

  • مرحله اول: در طرز تهیه سس قارچ و گوجه اول پوست گوجه را بگیرید، دانه های آن ها را جدا و گوجه ها را خرد کنید. سپس مواد را درون تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
  • مرحله دوم: بعد از جوشیدن گوجه های خرد شده، سبزی های معطر و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس یک حبه سیر را رنده کرده و به ترکیب اضافه کنید.
  • مرحله سوم: صبر کنید تا سس، تقریبا 15 دقیقه بجوشد. همزمان قارچ ها را ریز خرد کنید و آن ها را تفت دهید.
  • مرحله چهارم: بعد از پخت گوجه آن ها را با مخلوط کن ترکیب نمایید و روی قارچ ها بریزید. بعد از اینکه ترکیبتان 5 دقیقه جوشید، می توانید میل کنید.

طعم خوش غذاهای سوخاری با انواع سس سوخاری

مرغ از مواد غذایی است که از پایه تهیه اولین سوخاری ها بود. بعد از مرغ کم کم سایر مواد غذایی هم به لیست غذاهای سوخاری پیوستند. این نوع گوشت را می توان به اشکال گوناگون سوخاری کرد. اما این روزها می توان انواع سبزیجات از جمله قارچ و پیاز را هم سوخاری کرد و از خوردن آن لذت برد. در این راهنما انواع سس برای سوخاری و خوشمزه تر کردن این ماده غذایی را با شما به اشتراک گذاشتیم.

حال، اگر دوست دارید تا تمامی این سس ها را امتحان کنید اما زمان کافی برای تهیه آن را ندارید، از سفارش غذا وبلاگ بازی کمک بگیرید. با استفاده از این سرویس، سفارشات شما در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به دستتان خواهد رسید.

منبع: اسنپ فود

به "انواع سس برای سوخاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انواع سس برای سوخاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید