طرز تهیه سوپ رشته فرنگی، خوش طعم و لذیذ

به گزارش وبلاگ بازی، خبرنگارانـ سوپ یکی از محبوب ترین پیش غذا های دنیاست که در بسیاری از رستوران ها به صورت پیش غذا و غذای اصلی در انواع و طعم های گوناگون سرو می گردد. سوپ بعلاوه به علت داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و یا مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به خصوص وعده شام باشد.

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی، خوش طعم و لذیذ

به گزارش وبلاگ بازی، سوپ بعلاوه برای وعده افطار ماه رمضان بسیار مناسب است و یک غذای گرم، سبک و مقوی برای روزه داران محسوب می گردد. سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ هاست که بسیار خوشمزه و مقوی است؛ بعلاوه در مدت زمان کوتاهی آماده سرو می گردد. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ رشته فرنگی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این سوپ تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سوپ رشته فرنگی

پیاز بزرگ: 1 عدد

سیب زمینی: 1 عدد

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

بال مرغ: 4 عدد

هویج: 1 عدد

ذرت: نصف لیوان

نخود فرنگی: نصف لیوان

جعفری خرد شده: 1 لیوان

رشته سوپ: ا لیوان

قرص استاک مرغ: 2 عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: 3 قاشق غذاخوری

آبلیموی تازه: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به پیاز

اگر بخواهیم به طور مختصر در خصوص کاربرد انواع پیاز ها شرح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف ترین عضو خانواده پیازهاست، آغاز کنیم. این پیاز برترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می گردد آن را خام خورد و یا در سالاد ها و دیپ ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا های مکزیکی هم برترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز های قرمز به میزان کافی عطر و طعم به غذا نمی دهند؛ بنابراین برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی گیرند

نکات مربوط به قرص استاک

استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان ها به همراه سبزیجات ساقه ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می شوند. استاک در انواع سوپ ها، انواع سس ها، خورشت ها و البته بسیاری از غذا های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد و تأثیر بسیاری در طعم و مزه غذا ها دارد. می توانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکت ها بخرید. به این نکته توجه داشته باشید که در ترکیبات استاک نمک وجود دارد؛ پس در صورتی که از آن استفاده می کنید، در آخر غذا را مزه کنید و اگر احتیاج بود، نمک اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی

1 ـ برای آغاز کار روغن را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا داغ گردد؛ سپس پیاز هایی را که به صورت نگینی خرد نموده اید، داخل روغن بریزید. بعد از اینکه پیاز کمی سبک شد، رب گوجه فرنگی را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و چند ثانیه داخل روغن و پیاز تفت بدهید تا رب رنگ باز کند.

2 ـ در مرحله بعد بال مرغ را به قابلمه اضافه کنید و کمی با روغن و پیاز تفت بدهید؛ سپس ذرت و نخود فرنگی را داخل قابلمه بریزید و سیب زمینی و هویجی را که به صورت نگینی خرد نموده اید، به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

3 ـ قرص استاک را همراه با سه لیوان آب جوش حل کنید و به قابلمه سوپ اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. حدود 1 ساعت زمان بدهید تا سوپ بجوشد و سبزیجات و مرغ بپزند.

4 ـ در مرحله آخر رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر پس از اضافه کردن رشته فرنگی احساس کردید که سوپ شما خیلی سفت شده است، می توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید. اجازه بدهید رشته فرنگی حدود بیست دقیقه داخل سوپ بجوشد؛ سپس جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید و ده دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا سوپ را داخل ظرف سرو بکشید و با آبلیموی تازه میل کنید. نوش جان

نکات مهم برای تهیه سوپ رشته فرنگی

1 ـ این نکته را در نظر داشته باشید که قرص استاک نمک زیادی دارد؛ بنابراین در اضافه کردن نمک به سوپ احتیاط کنید و حتما قبل از ریختن نمک سوپ را بچشید.

2 ـ دقت کنید که رب گوجه فرنگی را بیش از حد با روغن تفت ندهید؛ زیرا می سوزد و رنگ و بوی نامطبوعی به سوپ شما می دهد. زمان تفت دادن رب با روغن نباید از 1 دقیقه بیشتر گردد.

3 ـ هرگز تا زمانی که سوپ درحال پخت است، آبلیمو را به آن اضافه نکنید. همواره وقتی اجاق گاز را خاموش کردید، آبلیمو را توی سوپ بریزید. البته بهتر است آبلیمو سر سفره و هنگام سرو سوپ اضافه گردد.

4 ـ جعفری را حتما پانزده دقیقه آخر پخت به سوپ اضافه کنید. جعفری نباید زیاد پخته و له گردد؛ زیرا رنگ و طعمش را از دست می دهد.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه سوپ رشته فرنگی، خوش طعم و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ رشته فرنگی، خوش طعم و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید