طرز پخت وافل خانگی با 3 روش مختلف و بدون دستگاه
به گزارش وبلاگ بازی، اگر از عاشقان وافل هستید، این مقاله طرز تهیه وافل خانگی مخصوص شماست. شاید در نگاه اول طرز تهیه وافل سخت به نظر بیاید. اما می خواهیم این خبر خوش را به شما دهیم که تهیه وافل بسیار آسان است. شما می توانید به راحتی آن را در منزل درست کنید و برای خوردن وافل، از هرگونه کافه ای بی احتیاج شوید.
ما در این مقاله، 3 نوع مختلف وافل یعنی وافل کلاسیک، وافل انگلیسی و وافل فرانسوی را با شما به اشتراک می گذاریم. برای تهیه وافل به دستگاه وافل ساز نیاز است. اگر این دستگاه را نداشته باشید، این موضوع احتمالا شما را دلسرد و از خواندن ادامه این مقاله منصرف خواهد نمود؛ اما عجله نکنید، همراه ما باشید.
زیرا ما طرز تهیه وافل در خانه و بدون دستگاه را هم با شما به اشتراک می گذاریم. اگر مشتاق پیچیدن بوی وافل در خانه خود هستید و تمایل دارید وافلی را که با دستان پر عشق خود درست نموده اید نوش جان کنید، ما را در ادامه با آموزش قدم به قدم طرز پخت وافل خانگی همراهی کنید.
مواد اولیه جهت طرز پخت وافل کلاسیک
- آرد همه منظوره 2 فنجان
- نمک 1 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر 4 قاشق چای خوری
- شکر سفید 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- شیر گرم 1 و 1/2 فنجان
- کره ذوب شده 1/3 فنجان
- عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
این میزان مواد چیزی حدود 10 تا 12 عدد وافل به شما می دهد. این تعداد برای حدود 5 نفر مناسب است.
طرز تهیه وافل کلاسیک
- در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، شکر و بیکینگ پودر را خوب با هم مخلوط کنید. دستگاه وافل ساز (دستگاه ساندویچ ساز یا قالب های فر) را با دمای دلخواه خود از قبل گرم کنید.
- در ظرفی جداگانه، تخم مرغ ها را هم بزنید. در ظرفی دیگر شیر، کره و وانیل را با هم مخلوط کنید. مخلوط شیر را داخل مخلوط آرد بریزید و آن قدر هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
- در این مرحله از طرز تهیه وافل، خمیر وافل را در دستگاه وافل سازی که از قبل گرم شده است بریزید و اجازه دهید وافل ها بپزند تا طلایی و ترد شوند. سپس بلافاصله وافل ها را سرو کنید.
10 دقیقه جهت آماده سازی مواد، 15 دقیقه جهت مراحل پخت وپز و در کل 25 دقیقه از زمان شما صرف طرز تهیه وافل می گردد.
طرز تهیه وافل فرانسوی
در طرز تهیه وافل فرانسوی، شما شیر، تخم مرغ، شربت افرا، نمک، عصاره وانیل و نان بریوش که نوعی نان فرانسوی مشهور است نیاز دارید. ابتدا دستگاه وافل ساز یا فر خود را گرم کنید. حال شیر، تخم مرغ، وانیل، نمک و شربت افرا را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. تکه های نان را یکی یکی در این مخلوط فرو کنید تا هر دو طرف نان کاملا پوشانده گردد.
نان را با یک کفگیر یا کاردک سوراخ دار بلند کنید تا اضافه مخلوط تخم مرغ درون کاسه برگردد. حال نان ها را حدود 2 دقیقه روی یک سینی قرار دهید تا استراحت نمایند. پس از آن، نان را در وافل ساز یا فر قرار دهید و صبر کنید تا کاملا طلایی گردد. حال وافل فرانسوی شما آماده است. نوش جانتان باشد.
طرز تهیه وافل انگلیسی
در طرز تهیه وافل انگلیسی، پس از روشن کردن دستگاه وافل ساز، سفیده های تخم مرغ را با هم زن خوب بزنید تا سفت شوند. در یک کاسه بزرگ جداگانه، آرد، جوش شیرین، شکر قهوه ای و کمی نمک را با هم مخلوط کنید. در گام بعدی، وسط مخلوط را باز کنید و زرده تخم مرغ و کره آب شده را به آن اضافه کنید.
حال با همزن، مواد را خوب با هم مخلوط و کم کم شیر را به آن اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یک دست و غلیظی به دست آید. حال نوبت اضافه کردن سفیده است. به آرامی و با قاشق فلزی، سفیده را به مخلوط اضافه کنید. سپس آن را درون دستگاه خود بریزید و زمان دهید تا ترد و طلایی گردد.
طرز تهیه وافل خانگی با ساندویچ ساز
اگر دوست دارید در خانه خود وافل درست کنید اما دستگاه آن را ندارید، اصلا نگران نباشید. طرز تهیه وافل خانگی با ساندویچ ساز هم امکان پذیر است. برای این کار، دستگاه ساندویچ ساز خود را از قبل گرم کنید. سپس مایع وافل خود را درون آن بریزید و اجازه دهید هر دو طرف کاملا طلایی و ترد گردد. با این کار، شما یک وافل خانگی با مزه وافل واقعی خواهید داشت. تنها تفاوت در شکل ظاهری وافل است.
طرز تهیه وافل در خانه بدون دستگاه
اگر ساندویچ ساز هم در خانه ندارید، باز هم می توانید یک وافل خانگی خوش مزه درست کنید. برای طرز تهیه وافل در خانه بدون دستگاه، کافی ست از تابه 2 طرفه یا قالب های فر بهره ببرید. باز هم تنها تفاوت در شکل ظاهری وافل است و طعم و عطر آن، تفاوتی با نسخه تهیه شده با دستگاه وافل ساز ندارد.
نکات طلایی در طرز تهیه وافل
- شما بنا به سلیقه خود می توانید وافل خود را با تاپینگ های شیرین یا شور سرو کنید.
- اگر دوست دارید وافل شما تردتر گردد، پس از آماده شدن، آن را 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
- با اضافه کردن پودر کاکائو به مواد اولیه وافل، می توانید وافل شکلاتی داشته باشید.
- اگر دوست ندارید وافل های شما به دستگاه بچسبند و باعث دردسرتان شوند، مواد وافل را بیش از میزان هم نزنید.
برای تماشا انواع طرز مختلف پخت وافل، مقاله طرز تهیه وافل را مشاهده کنید.
منبع: اسنپ مارکت