طرز تهیه سالاد خوشمزه تن ماهی
به گزارش وبلاگ بازی، اخیرا محققان کشف نموده اند که ماهی تن حاوی نوع غیرمعمولی از سلنیوم به نام سلونین است. این شکل از سلنیوم به عنوان یک آنتی اکسیدان از گلبول های قرمز ماهی در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت نموده و نقش مهمی در سلامت ماهی دارد. در مطالعه دیگری که روی تاثیر مصرف ماهی روی بیماری های قلبی عروقی صورت گرفت، محققان دریافتند که اسید چرب امگا 3 ماهی تن به میزان قابل توجهی در کاهش خطر بروز بیماری های قلبی را کاهش می دهد. یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین غذاهایی که از تن ماهی تهیه می گردد، سالاد خوشمزه تن ماهی است که به شیوه های مختلفی تهیه می گردد.
با توجه به فواید مصرف ماهی و به طور خاص ماهی تن، گنجاندن آن در رژیم غذایی امری ضروری و مهم است. صید ماهی تن حداقل دو هزار سال در دریای مدیترانه قدمت دارد. فنیقی ها با ابداع تورهای دستی و ابتدایی ماهیگیری، برای نخستین بار شیلات را احداث کردند. در گذشته ماهی تن را برای درمان زخم توصیه می کردند. امروزه غذاهای متنوع و لذیذی از ماهی تن تهیه می گردد، یکی از این غذاهای بی نظیر و پرخاصیت سالاد خوشمزه تن ماهی است که می توان آن را به روش های مختلف درست کرد. در ادامه طرز تهیه دو مدل سالاد ساده و در عین حال خوشمزه تن ماهی را برایتان توضیح خواهیم داد.
سالاد تن ماهی با شوید و تخم مرغ
سالاد تن یک غذای اصلی همه کاره و خوش طعم است که می توان آن را به عنوان یک ساندویچ با طعمی عالی، یک پیش غذای سرشار از پروتئین یا یک شام سبک میل کرد. سالاد تن ماهی عموما یک غذای ساده بوده و سریع آماده می گردد، به همین دلیل مصرف آن در سفرهای کوتاه یا پیک نیک بسیار رایج و پرطرفدار است. این مدل از سالاد تن ماهی به علت داشتن تخم مرغ پروتئین بالایی دارد و می تواند برای مدت زمانی طولانی شما را سیر نگه دارد.
مواد لازم:
- تن ماهی: 2 قوطی (آبکش شده)
- تخم مرغ: 2 عدد بزرگ (پخته و خرد شده)
- سس مایونز: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز: 2 قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)
- شوید تازه: 1 قاشق غذاخوری
- شوید خشک: 1/4 قاشق چای خوری
- نمک: برای طعم دار کردن
- فلفل سیاه تازه: به میزان دلخواه
- نان باگت یا کاهو: برای سرو
طرز تهیه:
- ماهی تن، تخم مرغ خرد شده، 3 قاشق غذاخوری سس مایونز، پیاز قرمز، گوشت شوید تازه و شوید خشک را با هم ترکیب کنید. در صورت احتیاج سس مایونز بیشتری اضافه نموده و پس از آن نمک و فلفل را برای مزه دار شدن مواد به آن اضافه کنید.
- این سالاد تن ماهی را می توانید داخل نان ساندویچی یا برگ های کاهو سرو کنید.
نکات:
- هرچه کیفیت ماهی تن استفاده شده در این دستورالعمل باکیفیت تر باشد، سالاد تن ماهی خوش طعم تری خواهید داشت.
- این سالاد ماهی تن را می توانید تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.
سالاد ماکارونی و تن ماهی
در حالی که سالاد ماکارونی اغلب به عنوان یک غذای حاضری یا ماسب پیک نیک در نظر گرفته می گردد، این سالاد ماکارونی تن را می توانید در هر زمان از سال در قالب ناهار یا شام سرو کنید. این سالاد خوش طعم را می توانید همراه با ساندویچ یا در کنار غذای اصلی میل کنید.
مواد لازم:
- ماکارونی صدفی: 250 گرم
- ماهی تن: 1 قوطی (آبکش شده)
- سس مایونز: 3/4 پیمانه
- پیاز: 2 قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)
- کرفس: 1/2 پیمانه (خرد شده)
- فلفل دلمه ای قرمز: 1/4 پیمانه (خرد شده)
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای خوری (آسیاب شده)
طرز تهیه:
- ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته بندی بپزید.
- ماکارونی را در آبکش خالی کنید، با آب سرد بشویید و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
- ماهی تن را با استفاده از چنگال به تکه های کوچکتر تبدیل کنید.
- سپس آن را به همراه 3/4 فنجان مایونز و پیاز به ماکارونی اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند، و اجازه دهید مواد 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق باقی بمانند.
- کرفس و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید. در صورت لزوم مایونز بیشتری اضافه کنید تا سالاد مرطوب گردد.
- سالاد را مزه کنید و در صورت لزوم به آن نمک و فلفل اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و تا زمان سرو داخل یخچال نگهدارید.