طرز تهیه خورشت گردن گوسفند با آلو

به گزارش وبلاگ بازی، خورشت گردن گوسفند، غذایی بسیار لذیذ است و وجود آلو در این خورشت خوشمزگی آن را دو چندان می نماید. با گوشت گردن، غذاهای خوشمزه زیادی می توان تهیه کرد و شما در این مقاله با طرز تهیه یک نوع خورشت گردن گوسفند با آلو آشنا خواهید شد.

طرز تهیه خورشت گردن گوسفند با آلو

به جرأت می توان گفت که لذیذترین قسمت گوشت گوسفندی گردن آن است و با آن می توان خوشمزه ترین غذاها مانند خورشت ماست مخصوص اصفهان، چلو گوشت مجلسی، و انواع خوراک را تهیه کرد. گوشت گردن گوسفند یکی از قسمت های مقوی و کم چرب است که حاوی مقادیر زیادی امگا 3 و پروتئین مفید برای بدن بوده و از نرمی و طعم عالی نیز برخوردار است. گوشت گردن گوسفند را می توان در انواع خورشت استفاده نمود. یکی از خورشت های خوشمزه و مجلسی، خورشت گردن گوسفند با آلو است که به عنوان نهار یا شام و در میهمانی ها سرو می گردد. در این مقاله شما را با طرز تهیه این خورشت و خواص بی نظیر آن آشنا می کنیم.

این غذا برای 3 نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد 15 دقیقه، و زمان انتظار و پخت حدود 2 ساعت است.

مواد لازم برای تهیه خورشت گردن گوسفند با آلو

گردن گوسفند600 گرم
پیاز عظیم1 عدد
سیر1 حبه
روغن2 قاشق غذاخوری
چوب دارچین1 عدد
برگ بو1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
رب انار1 قاشق غذاخوری
آلو بخارا1 فنجان
زردچوبه، نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه خورشت گردن گوسفند با آلو

  1. پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید، سپس آن را با کمی روغن سرخ کنید.
  2. یک حبه سیر را له کنید و به پیاز اضافه کنید، کمی با هم تفت دهید و سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
  3. گردن را به پیاز و سیر اضافه کنید و با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب آن کشیده گردد.
  4. فلفل، چوب دارچین و برگ بو را به مواد اضافه نموده و در حد دو سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
  5. 3 لیوان آب جوش به مواد اضافه نموده و هم بزنید، درب قابلمه را ببندید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
  6. آلوها را خوب بشویید و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید. سپس در آبکش بریزید تا آب آن گرفته گردد.
  7. وقتی گوشت نیم پز شد، آلو را به آن اضافه کنید و برگ بو و دارچین را از آن خارج کنید.
  8. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید تا رنگ آن قرمز شده و بوی خامی آن گرفته گردد.
  9. وقتی گوشت کاملا پخت، نمک، رب انار و رب گوجه تفت داده شده را به آن اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت خورشت جا بیفتد.
  10. خورشت را در ظرف مناسب بکشید و با برنج سرو کنید.

در این مطلب طرز تهیه خورشت گردن گوسفند با آلو ارائه شد که غذایی بسیار مغزی است و دارای خواص زیادی می باشد. از خواص آلو می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • آلوی مورد استفاده در این غذا منبع آنتی اکسیدان است و مقادیر زیادی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن دارد که با خنثی کردن رادیکال های آزاد اکسیژن از رسوب چربی در رگ ها و بروز بیماری های قلبی عروقی می کاهد و احتمال فراوری سلول های سرطانی در بدن را کاهش می دهد.
  • آلو دارای فیبر زیادی است و برای کنترل قند خون، جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است و سوربیتول موجود در آن خاصیت ملین دارد.
  • آلو منبع پتاسیم است و می تواند در کنترل فشار خون موثر باشد.
  • آلو مقدار زیادی فیبر دارد که رشد و تکثیر باکتری های مفید را افزایش می دهد و از رشد باکتری های مضر در روده جلوگیری می نماید. تخمیر فیبر در روده باعث فراوری اسید بوتیریک می گردد که برای سلول های روده انرژی فراوری می نماید و منجر به حفظ سلامتی دستگاه گوارش می گردد.
  • آلو منبع آهن گیاهی است و از کم خونی جلوگیری می نماید.

پیشنهاد می کنیم برای آشنایی با طرز تهیه چلو گوشت نذری نیز به لینک زیر مراجعه کنید:

طرز تهیه چلو گوشت نذری (چلو گوشت به سبک پسران کریم)
منبع: setare.com

به "طرز تهیه خورشت گردن گوسفند با آلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت گردن گوسفند با آلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید