انهدام 2 باند حفاری غیرمجاز در کاشان
به گزارش وبلاگ بازی، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان از شناسایی و دستگیری دو گروه به جرم حفاری های غیرمجاز در محدوده این شهرستان اطلاع داد.

به گزارش وبلاگ بازی به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، محسن جاوری رئیس اداره میراث فرهنگی کاشان امروز 4 مرداد 97 با اعلام خبر انهدام دو باند حفاری غیرمجاز در کاشان گفت: این دو گروه که کمتر از 10 نفر بودند، روزهای گذشته در حال حفاری غیرمجاز از سوی یگان حفاظت میراث فرهنگی کاشان شناسایی و دستگیر شدند.
جاوری اضافه کرد: وسایل حفاری توقیف شده و به همراه متخلفان برای رسیدگی در اختیار دستگاه های انتظامی و قضائی نهاده شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان گفت: خبرهای مربوط به حفاری های غیرمجاز بسیار حساس است زیرا بعضی سود جویان در انتظار شنیدن این گونه خبرها هستند تا با استفاده از اطلاعات آن برای حفاری های آینده برنامه ریزی نمایند.
جاوری در ادامه به کشف 33 قطعه عتیقه سفالی مربوط به عصر آهن با قدمت نزدیک به سه هزار و 700 سال در کاشان اشاره نمود و گفت: این اشیای تاریخی در زیر زمین خانه ای که از سوی ماموران انتظامی مورد بازرسی نهاده شده بود، کشف و یک نفر نیز در این زمینه دستگیر شد.
به گفته جاوری، افزون بر 1700 اثر تاریخی در شهرستان کاشان شناسایی شده که 320 اثر در فهرست ملی و یک اثر در فهرست میراث جهانی به ثبت رسیده است.
منبع: میراث آریا