اجازه ندهید این 9 مشکل حقوقی، شرکت شما را تهدید کند!
به گزارش وبلاگ بازی، امروزه برای ایجاد یک کسب و کار تازه در قالب شرکت تجاری، علاوه بر انگیزه، برنامه ریزی و سرمایه کافی، نیاز به آشنایی با یکسری اطلاعات حقوقی در این زمینه می باشد تا در صورت بروز مسائل عدیده که ممکن است بر سر راه شرکت ها قرار داشته باشد بتوان به خوبی با آنها مقابله کرد. به عنوان مثال فرض کنیم که شما شرکت خود را ثبت کرده اید اما از شرکت شما شکایت می شود. آیا با نحوه طرح دعوای حقوقی و کیفری علیه شرکت تجاری أشنا هستید؟ آیا می دانید چگونه یک شرکت طرف دعوی قرار می گیرد یا می تواند علیه دیگری طرح دعوی کند؟ چه مقامی از سوی شرکت پاسخگو است؟ چه پرونده هایی در زمینه دعاوی حقوقی شرکت ها مطرح است؟ اگر شرکتی در مسئولیت های کیفری خود دچار خطا شود، چه مجازاتی در پی آن خواهد بود؟ و چه مرجعی مسئول رسیدگی به آن است؟
هر شرکتی در کنار انگیزه و سرمایه، نیاز به دانش حقوقی بالای اعضایش دارد
بیشتر افرادی که به فکر راه اندازی یک شرکت هستند، برای اهداف خود نقشه های بسیاری دارند که سعی در رسیدن هر چه زودتر به آنها می باشند. خیلی ها فکر می کنند که برای شروع به کار اگر سرمایه لازم را فراهم کنند، دیگر بقیه کار خیلی راحت بوده و با توجه به توانایی ها و فراهم بودن بستر و شرایط مالی، و در بعضی مواقع هم پیدا کردن یک شریک خوب، تمامی مراحل به طور کامل انجام خواهد شد و به جنبه های حقوقی آن توجهی نداشته و تمامی تمرکز خود را بر روی کار خود می گذارند.
اما درست در جایی که فکرش را هم نمی کنند، مسائل مختلفی اعم از اختلاف بین شرکا، کسر بودجه تیم و موارد مشابه چرخ گروه را کم کم از حرکت بازداشته و افراد با یکسری مشکل که به راه حل های آنها آگاهی ندارند روبرو خواهند شد. در طی چند سال اخیر قوانین متعددی در زمینه های مختلفی اعم از حقوق پدید آورندگان نرم افزارهای رایانهای، حقوق تجارت، حقوق مصرف کنندگان، مالکیت فکری و حقوق رقابت و ... به وجود آمده است که بی توجهی به آنها می تواند عواقب بدی برای هر شرکت داشته باشد.
9 مسئله ای که شرکت ها را از نظر حقوقی تهدید می کنند کدامند؟
از مهم ترین مسائلی که ممکن است به طرح پرونده و شکایت از شرکت منجر شود می توان چند مورد را نام برد: معامله بر سر کالاهایی که شرعا و قانونا ممنوع می باشند، عدم دریافت مجوز، عدم رعایت حقوق دیگران، دعاوی حقوقی و اقتصادی مربوط به شریک، معین حد و حدود افراد قبل از شروع به کار، مسائل شرکت ها در پرداخت اقتصادیات، مسائل پرداخت بیمه شرکت، مسئولیت افراد نسبت به کاری که در قبال مشتریان خود انجام می دهند و دعاوی مربوط به سهام شرکت ها.
مهم ترین پرونده های شکایت از شرکت ها
بیشتر پرونده هایی که در زمینه دعاوی حقوقی تشکیل می شوند، بیشتر شامل موارد زیر هستند:
- ثبت شرکت ها
- امور حقوقی داخلی شرکت
- ثبت علائم تجاری
- حقوق بیمه شرکت
- مسئولیت های مدیر عامل و سهامداران
- ثبت اختراعات و اشکال و ترسیمات صنعتی و …
پیشنهاد ما به شما برای کاهش احتمال اقامه دعوای شرکت
پیشنهاد می کنیم قبل از انجام هر حرکتی در این زمینه ها، به یک مشاور حقوقی آشنا به حقوق شرکت ها رجوع نموده تا از وقوع چنین اتفاقاتی پیشگیری لازم به عمل آید. چرا که با توجه به کشور و موقعیتی که خواهان ایجاد کسب و کار هستید، قوانین و مقررات متفاوت بوده و برای دانستن چگونگی پیمودن این راه نیاز به یک متخصص دارید.
سامانه خدمات حقوقی آنلاین وینداد با استفاده از تکنولوژی های به روز، خدمات حقوقی منحصر به فرد، مقرون به صرفه و کاربردی را در بستر فضای آنلاین به فعالین اقتصادی وکسب وکار های کوچک و بزرگ ارائه می کند. تیم حقوقی وینداد با توجه به شناختی که از فضای حقوقی استارتاپ ها و حقوق کسب وکارهای نوپا دارد، مسائل و نیازهای این حوزه را شناسایی نموده و سامانه ای آنلاین برای دسترسی بهتر به خدمات حقوقی پیاده سازی نموده است.
لازم به ذکر است که یکی از زمینه های تخصصی وبسایت وینداد، مشاوره و تنظیم قراردادهای اختصاصی در امور شرکت های تجاری مانند شرکت سهامی خاص است. از آنجایی که موضوع حقوق شرکت ها یکی از موضوعات مهم در حقوق کسب وکارها می باشد شما می توانید با برقراری ارتباط با مشاورین متخصص ما در زمینه حقوق شرکت های تجاری چالش های میانه راه شرکت خود را نیز از طریق مشاورین ما با سرعت و دقت حل و فصل کنید.
منبع: فرارو