کدام کشورهای دنیا بهترین کیفیت زندگی را دارند؟
به گزارش وبلاگ بازی، سازمان توسعه و همکاری مالی اخیرا شاخص زندگی بهتر 2016 از کشورهایی که بهترین کیفیت زندگی را دارند منتشر نموده است.

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری وبلاگ بازی به نقل از ایسنا، سازمان توسعه و همکاری اقتصادی 34 کشور را در 11 پارامتر رفاه شامل تعادل کار و زندگی، ثروت اقتصادی، ایمنی، آموزش و کیفیت محیط زیستی مورد آنالیز قرار داده است و از آمار سازمان ملل، دفاتر آمار ملی و سازمان گالوپ استفاده نموده است.
پایگاه خبری بیزینس اینسایدر به آنالیز کشورهایی پرداخته که در این شاخص بالاترین امتیاز را به دست آورده است. این کشورها عبارتند از:
1- نروژ: این کشور سال گذشته هم دومین امتیاز بالا را به دست آورد. مردم در نروژ بهترین زندگی را دارند و در این کشور بیشتر مردم از شغل با درآمد خوب و سطح بالای آموزش برخوردارند و متوسط عمرشان 82 سال است.
2- استرالیا: اگرچه استرالیا در سال 2013 و 2014 در رتبه اول و در سال 2015 در رتبه چهارم این شاخص نهاده شد، سال جاری رتبه دوم را کسب کرد. آنالیز سازمان توسعه و همکاری اقتصادی نشان داد مردم در استرالیا حس اجتماعی قوی دارند و 95 درصد از استرالیایی ها معتقدند کسی را می شناسند که می توانند به آنها اتکا نمایند.
3- دانمارک: این کشور در مقایسه با رتبه اش شاخص سال گذشته، هفت پله صعود کرد و از نظر بیشترین مرخصی با حقوق که به طور متوسط پنج هفته در سال است، امتیاز بالایی را به دست آورد. به طور متوسط کارکنان تمام وقت 66 درصد از روزهای خود را به امور شخصی می پردازند.
4- سوییس: نرخ بیکاری در سوییس حدود 3.1 درصد است که یکی از پایین ترین نرخ های بیکاری در دنیا است.
5- کانادا: این کشور در مسکن ارزان قیمت رتبه بالایی را کسب نموده است و در دهه 2000 دولت تورنتو و ونکوور محله های تک خانواده را اصلاح کردند تا مالکان خانه ها اتاق های بیشتری برای اجاره داشته باشند و به این ترتیب شمار خانه های قابل اجاره ارزان قیمت افزایش پیدا کرد.
6- سوئد: مردم در سوئد سطح مشارکت اجتماعی بالایی دارند. در انتخابات اخیر برای مجلس، 83 درصد از شهروندان سوئد در پای صندوق های رای حاضر شدند.
7- نیوزلند: نیوزلند که در شاخص زندگی بهتر سال جاری دو پله صعود کرد، محیط زیست را در اولویت خود قرار داده است. میزان آلایندگی های گلخانه ای نیوزیلند نسبتا پایین است که عمدتا به دلیل جمعیت اندک در این کشور است.
8- فنلاند: در فنلاند چهار درصد از کارمندان ساعت های طولانی کار می نمایند که بسیار کمتر از متوسط 13 درصد سازمان توسعه و همکاری اقتصادی است.
9- آمریکا: با وجود این که این کشور از رتبه خود در شاخص سال گذشته چهار پله نزول نموده است، در بخش هایی مانند مسکن، درآمد و ثروت بالاترین امتیاز را به دست آورده است. متوسط درآمد خانوار در این کشور 41 هزار و 71 دلار در سال است که بالاترین میزان در آنالیز سازمان توسعه و همکاری اقتصادی بوده است.
10- ایسلند: این کشور از شاخص سال گذشته هشت پله نزول نموده است. درصد نیروی کار ایسلند که به مدت یکسال یا بیشتر بیکاری بودند، حدود 0.7 درصد است که پایین تر از متوسط 2.6 درصد سازمان توسعه و همکاری اقتصادی است.
11- هلند: این کشور یکی از بالاترین نرخ های سواد در دنیا را دارد و دانش آموزان در هلند در ریاضی، علوم و تست ها درک مطلب، امتیاز بالاتر از حد متوسطی را کسب نموده اند.
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا