درآمدزایی استادیوم آزادی زنگ خطر برای ورزش قهرمانی!

به گزارش وبلاگ بازی، پس از خاتمه حکم 4 ماهه سرپرستی فرهاد نیکوخصال در مجموعه ورزشی آزادی، آذر سال گذشته علی اکبر شعبانلو طی حکمی از سوی کریمی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی سرپرست استادیوم آزادی شد و حاشیه های زیادی در طی مدت سرپرستی وی برای ورزش قهرمانی به وجود آمد.

درآمدزایی استادیوم آزادی زنگ خطر برای ورزش قهرمانی!

به گزارش وبلاگ بازی، پس از روی کار آمدن حسن کریمی از اواخر سال 96 به عنوان مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، مدیریت استادیوم آزادی دستخوش تغییرات شد که این تغییرات حاشیه های زیادی را برای توسعه ورزش قهرمانی در رشته های مختلف ورزشی به دنبال داشت که البته در این زمینه شرکت توسعه و اماکن ورزشی نیز بی تقصیر نبود. زیرا از زمانی که حسن کریمی مسؤولیت شرکت توسعه را بر عهده گرفته است، به جز برگزاری یک مورد نشست رسانه ای دیگر همانند شعبانلو سرپرست استادیوم آزادی جوابگوی رسانه ها نبوده و همین مساله حواشی زیادی را برای شرکت توسعه و استادیوم آزادی در پی داشته است.

عملکرد ضعیف سرپرست استادیوم آزادی در عدم پاسخگویی به رسانه ها در مورد تجاری سازی بعضی از قسمت های این استادیوم از جمله؛ ساخت جاده تندرستی در دریاچه آزادی، دریافت استخر آزادی از فدراسیون شنا، اجاره سالن 12 هزار نفری برای فستیوال اسب و… چالش های زیادی را در طی مدت سرپرستی شعبانلو ایجاد نموده و سبب نگرانی بعضی از رؤسای فدراسیون های ورزش قهرمانی و حرفه ای شده است. کشیدن حصار دور دریاچه آزادی و کندن آن توسط ملی پوشان، ممانعت از تمرین بعضی اعضای تیم ملی کشتی و اعتراض محمد بنا و درگیری با سجاد گنج زاده مدال آور کاراته ایران به سبب ورود به این مجموعه و همچنین اعتراض اعضای فدراسیون های حاضر در این استادیوم به سبب اعمال محدودیت هایی برای عبور و مرور از جمله حواشی ایجاد شده در بزرگترین استادیوم کشور است.

همچنین دریافت پول از مراجعان به استادیوم آزادی یکی از اقداماتی است که عملاً واکنش خانواده های بسیاری از نونهالان و نوجوانان مستعد فعال در این استادیوم را برانگیخته و تداوم آن ممکن است سبب دوری استعدادهای ورزشی از حوزه فعالیت های قهرمانی گردد.

حتی در جدیدترین تصمیم و به منظور درآمدزایی از استادیوم آزادی، شرکت توسعه و تجهیز تصمیم گرفت تا استخر مجموعه آزادی را که به عنوان تنها مجموعه آبی استاندارد که کارکرد ملی و قهرمانی دارد از فدراسیون شنا بگیرد تا به فدراسیون نجات غریق و یا بخش خصوصی واگذار کند و از این طریق بعد از پروژه ساخت جاده تندرستی در اطراف دریاچه آزادی به فکر درآمدزایی بیشتری از این مجموعه باشد.

این در حالی است که این مجموعه آبی به عنوان تنها استخر استاندارد ایران برای هر سه رشته شنا، شیرجه و واترپلو از ابتدا برای این سه رشته خاص طراحی و ساخته شده و تنها فضای استاندارد برای تمرین شناگران در حد قهرمانی و حرفه ای است.

هرچند حسن کریمی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در سال گذشته با سرکشی هایی که از استادیوم آزادی در جریان بازسازی آن داشت، نشان داد که توجه ویژه ای به این مجموعه دارد، اما با تصمیماتی که اخیراً در استادیوم آزادی رخ داد بیانگر آن است که رویکرد وی بیشتر مالی است تا توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای.

به هر صورت بحث درآمدزایی استادیوم آزادی به شکل های مختلف این شائبه را به وجود می آورد که آیا شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و همچنین سرپرست استادیوم آزادی به دنبال تجاری سازی هستند یا هدفشان یاری به توسعه ورزش قهرمانی برای آماده سازی قدرتمندانه تیم ها جهت کسب سهمیه بازی های المپیک 2020 توکیو است؟

البته با اتفاقات اخیر و حواشی ایجاد شده در طی مدت سرپرستی شعبانلو در استادیوم آزادی به نظر می رسد که رویکرد مدیریتی در آزادی صرفاً درآمدزایی است.

با توجه به اینکه حدود یکسال به آغاز بازی های المپیک 2020 توکیو باقی مانده است، اگر وزارت ورزش و جوانان همچنان در برابر این گونه حواشی سکوت اختیار کند، قطعاً ورزش قهرمانی برای المپیک 2020 شرایط خوبی نخواهد داشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "درآمدزایی استادیوم آزادی زنگ خطر برای ورزش قهرمانی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درآمدزایی استادیوم آزادی زنگ خطر برای ورزش قهرمانی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید