خرمالو برای مبتلایان به این بیماری حکم سم را دارد
به گزارش وبلاگ بازی، خبرنگاران : خرمالو میوه پاییزی شیرین و محبوبی است، اما افراد دیابتی به دلیل وجود قند بالای این میوه باید در مصرف آن احتیاط بیشتری به خرج دهند.

به گزارش وبلاگ بازی به نقل از بهداشت نیوز ،چه کسانی نباید این میوه پاییزی خوشمزه را مصرف نمایند؟ این سؤالات برای افرادی که علاقه زیادی به خوردن این میوه دارند به وجود می آید. در ادامه با دلایل عدم مصرف خرمالو توسط دیابتی ها و همچنین خواص این میوه بیشتر آشنا خواهیم شد.
هر میوه شیرینی، از جمله خرمالو، حاوی مقادیر قابل توجهی قند است. قند موجود در این مواد غذایی از نوع فروکتوز است. با توجه به شیرینی بی اندازه خرمالو، بیماران مبتلا به دیابت باید با احتیاط بیشتر این میوه جذاب را استفاده نموده یا میوه های دیگری را جایگزین آن نمایند. در هر 100 گرم خرمالو 13 گرم قند وجود دارد.
خرمالو مانند دیگر میوه هایی که در فصل پاییز به ثمر می رسند دارای ویتامین ها و مواد مغذی بسیاری است. ویتامین C موجود در این میوه سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد. با وجود این ویتامین از شر بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی در امان خواهید بود.
بتاکاروتن موجود در خرمالو در حفظ زیبایی و شادابی پوست تأثیر قابل توجهی دارد. به همین دلیل افرادی که خرمالو مصرف می نمایند جوان تر از سن واقعی شان به نظر می رسند.
خرمالو حاوی فیبر است. مصرف فیبر سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش می گردد. با وجود فیبر فراوان موجود در این میوه، خرمالو یک گزینه ایده آل برای کاهش وزن محسوب می گردد.
پتاسیم و منیزیم موجود در خرمالو در کاهش کلسترول تأثیر قابل توجهی دارد. اگر حس می کنید چشمانتان ضعیف تر شده است، به شما توصیه می کنیم روزی یک عدد خرمالو بخورید. خرمالو ویتامین A دارد و بینایی را تقویت می نماید.
همچنین خرمالو سرشار از آنتی اکسیدان است. با مصرف این میوه در برابر سرطان های مختلف ایمن خواهید شد. خرمالو فقر آهن را جبران می نماید. افرادی که کم خونی یا فقر آهن دارند، باید به مصرف خرمالو توجه ویژه ای داشته باشند.
دیابتی ها به دنبال میوه ها و مواد غذایی هستند که جایگزین خرمالو نمایند. این مواد غذایی باید خواص خرمالو را داشته باشند؛ در غیر این صورت نمی توانند ویتامین ها و مواد معدنی مورد احتیاج را به بدن برسانند. اما این جایگزین ها نباید قند خون را افزایش دهند. در ادامه میوه ها و مواد غذایی که می توانید به جای خرمالو بهره ببرید را معرفی نموده ایم.
نارنگی یکی از بهترین جایگزین ها برای خرمالو است. نارنگی قند کمتری نسبت به خرمالو دارد. این میوه همه خواص خرمالو را دارد. نارنگی سرشار از آهن، منیزیم، پتاسیم و کلسیم است. این ماده غذایی دارای ویتامین هایی مانند ویتامین A، C، ویتامین B 6 و ویتامین E نیز هست.
کالری نارنگی کم است و یکی از بهترین انتخاب ها برای رژیم های غذایی است. با وجود این که نارنگی نسبت به خرمالو کمتر شیرین است، دیابتی ها نباید در خوردن آن افراط نمایند.
اگر به دنبال یک میان وعده سالم و غنی از ویتامین هستید، چرا پفیلا را انتخاب نکنید؟ پفیلای بدون روغن سرشار از فیبر است و خاصیت سیرنمایندگی دارد. پفیلا ویتامین A دارد و گزینه ایده آلی برای درمان بیماری های چشمی به حساب می آید. این ماده غذایی دارای آهن، پتاسیم و کلسیم است؛ بنابراین مصرف آن هم برای استخوان بندی مفید است و هم برای کم خونی.
جوانه گندم یک منبع غنی از ویتامین و مواد معدنی است. جوانه را هم می توانید برای طبخ غذا بهره ببرید و هم به همراه سالاد مصرف نمایید. جوانه گندم حاوی فیبر، ویتامین C، ویتامین B 6، آهن و منیزیم است. جوانه گندم غنی از پروتئین است و یک منبع غذایی کامل برای دیابتی ها محسوب می گردد.
اگر سرماخورده اید و احتیاج به ویتامین C دارید، شلغم یک ماده غذایی مناسب برایتان خواهد بود. فسفر موجود در این ماده غذایی عملکرد مغز را بهبود می بخشد. کلسیم شغلم برای افزایش استحکام استخوان ها مؤثر است. شلغم یک ماده غذایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند سلنیوم، منیزیوم، ویتامین B 6 و نیاسین است.
دیابتی ها همواره از خوردن غذا ها و میوه های شیرین محروم هستند. همین موضوع سبب می گردد که آن ها نسبت به مصرف این غذا ها حریص شوند. کدو حلوایی یک ماده غذایی شیرین، خوشمزه و کم کالری است. قند کدو حلوایی نسبت به خرمالو کمتر است؛ بنابراین دیابتی ها می توانند با مصرف کنترل شده این ماده غذایی هوسی که به مواد غذایی شیرین دارند را کاهش دهند.
خرمالو میوه پاییزی شیرین و محبوبی است. این میوه خوشمزه حتی افرادی که دیابت دارند را مجذوب خودش می نماید. با وجود قندی که خرمالو دارد، دیابتی ها باید در مصرف آن احتیاط بیشتری به خرج دهند. برای این که بتوانید از خواص خرمالو بهره مند شوید، توصیه می کنیم مواد غذایی مانند نارنگی، جوانه گندم یا شلغم را جایگزین آن کنید. این میوه ها و مواد غذایی اغلب خواص خرمالو را دارند، اما سبب افزایش قند نمی شوند.
منبع: اقتصادنیوز